×
Beheer uw talent om concurrerend te blijven

Naarmate technologieën razendsnel evolueren, meer babyboomers met pensioen gaan en het personeelsverloop aanhoudt, is het aantrekken en behouden van hooggeschoolde werknemers belangrijker dan ooit geworden. Om concurrerend te blijven, moeten organisaties de manier waarop ze naar bestaande functies en promoties van werknemers kijken, transformeren om achterhaalde functieomschrijvingen aan te pakken en te voldoen aan de behoeften van een talentpool van meerdere generaties.

NJERI-ICT geeft HR-afdelingen en managers de nodige tools om zich aan te passen en innovaties in de branche voor te blijven, waaronder big data-analyse en cloud computing. Voordelen Het behoud van medewerkers verbeteren Toptalent rekruteren Beheer marktgestuurde veranderingen

 We helpen organisaties bij het identificeren en standaardiseren van de vaardigheden die nodig zijn voor de overgang tussen functies. Ontwerp van trainingsplan Geen enkele taak is statisch. Trainingstrajecten helpen medewerkers de tools en vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om efficiënter en bekwamer te worden in hun huidige rollen. Onze consultants werken samen met personeelsafdelingen om jobspecifieke vereisten, certificeringen en leerplannen te creëren.


Herschikking van functies

Onze oplossingsadviseurs kunnen bedrijven helpen hun bestaande personeelsbestand in te zetten om lacunes op te vullen. Onze expertise in het ontwerpen van geïndividualiseerde onderwijsplannen die cursusaanbevelingen, branchebronnen en studiehulpmiddelen op aanvraag bevatten.

Workforce-oplossingen met toegevoegde waarde Onze experts kunnen u door elke fase van het transformatieproces leiden, van het identificeren van uitdagingen en kansen op het leerpad tot het implementeren van een aangepaste personeelsoplossing.

 Van realtime virtuele lessen tot privé-groepstrainingen op locatie, Global Knowledge kan een verscheidenheid aan lessen, cursussen en andere leeropties bieden in het leveringsformaat dat past bij uw behoeften en schema.

 Neem contact op met uw accountmanager Bel ons op 31 (0) 622895592 voor meer informatie over onze diensten voor het ontwerpen van leertrajecten en hoe u kunt beginnen met het transformeren van uw organisatie.

4785f2200b619271023587e11d223d7aa259a3ca